Pytanie o linkę sprzęgła

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • coobin
    Ambiente
    • 2009
    • 181

Pytanie o linkę sprzęgła

Hmm ja jestem cięty na auta których nie lubie tzn nissan kaczkaj, wszelkie kjije ceed, fordy Ich właścicielom wydaje się że zrobili super zakup wybierając te padaki zamiast Skody, ja pokazuje im że jednak popełnili błąd i skoda jest lepsza. Dwa dni temu na mieście lansował się typ białą Kią Soul na wielkich białych alusach, 1,6 benzyna 126 KM. Próbował kilka razy mnie wyprzedzić na 3 pasmówce i za każdym razem gdy sie zbliżał naciskałem gaz i wymiękał, wkońću dał sobie spokój myśle że przestał myśleć o swoim aucie jako o wymiataczu i lansowozie ;P ale lubie też i pseudotuningowców jak choćby ta obwieszona obklejona celicka co ostatnio. Lubie wtedy pokazać że stara octa combi potrafi zaskoczyć. A z autami typu bmw x5 czy tak jak ostatnio stałem obok bmw 335i coupe to nawet nie prubuje bo szkoda samochodu, i tak nie mam szans i tak. Wyjątek zrobiłem dla porsche caymana w podstawowej wersji 2,7 245 KM na autostradzie, poganiałem go kilkukrotnie tak przy 190 aż sie dał podpuścić i przycisnął i ja też, myśle że oniemiał jak jadąc koło 240 w lusterku widział moją octavke

żeby nie być gołosłownym film

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
  • macherstudio
    RS
    S_OCP Member
    • 2008
    • 2378
    • Mitshibishi
    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Pytanie o linkę sprzęgła

Czy jest w tym modelu linka sprzęgła, czy też jest to "napęd" hydrauliczny ?
    www.prostetorodo.pl

Komentarz

• kowal 2002
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 5161

macherstudio, sprzęgło jest hydrauliczne.
      Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
      Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

Pracuję...